Home Blackjack Sådan er reglerne til Super Fun 21 Blackjack

Sådan er reglerne til Super Fun 21 Blackjack

3109
0
SHARE

Hvis du kaster dig ud i Super Fun 21 Blackjack, får du en sjov og anderledes Blackjack-oplevelse end det, du er vant til fra almindeligt Blackjack. Det gør det til en oplagt mulighed for dig at prøve denne lidt anderledes form for Blackjack, hvor reglerne på en gang er meget lig dem, som du kender fra klassisk Blackjack – og så alligevel ikke helt.

I Super Fun 21 Blackjack starter du godt nok med at placere et bet og få to kort, ligesom du gør i klassisk Blackjack. Du skal også stadig have 21 eller komme så tæt på som muligt, men i Super Fun 21 Blackjack kan du faktisk også vinde over dealeren med 20, hvis din hånd består af seks kort – også selvom dealeren har blackjack. Det er en af de vigtige forskelle på de to.

Mulighed for at dele din hånd tre gange i Super Fun 21 Blackjack

Når du spiller Super Fun 21 Blackjack, har du derudover mulighed for at dele din hånd op til tre gange, så du sidder med i alt fire hænder. Hvis din første hånd er god, placerer du simpelthen bare et bet mere og deler hånden op. Du spiller alle dine hænder færdige, før dealeren spiller sin hånd.

Sådan spiller dealeren i Super Fun 21 Blackjack

Dealeren starter spillet med at tjekke, om han eller hun har blackjack, hvis vedkommendes synlige kort er et es. Har dealeren blackjack, slutter spillet nu. Har dealeren ikke blackjack, men et es liggende, har du mulighed for at placere et forsikringsbet, så du modtager penge, hvis dealeren får blackjack.

Derefter venter dealeren med at gøre yderligere, til du har spillet din hånd eller dine hænder. Dealeren skal altid tage et kort mere, indtil vedkommendes kort giver 17 eller mere. Hvis dealeren har en blød 17, hvor et af kortene er et es, skal dealeren dog tage et ekstra kort. Det er med til at give huset en fordel i forhold til dig som spiller.

Double Down Rescue gør spillet populært blandt begyndere

I Super Fun 21 Blackjack har du mulighed for at spille med en Double Down Rescue. Der opgiver du den ene del af dit bet mod at få den anden del af det tilbage. Det er en mulighed, som du bør benytte dig af, hvis du selv har dårlige kort, mens du kan se, at dealerens synlige kort er gode. Muligheden for at trække i land, i forhold til dit bet, gør spillet meget populært blandt begyndere.