Home Blackjack Progressive Blackjack giver dig mulighed for større gevinster

Progressive Blackjack giver dig mulighed for større gevinster

4010
0
SHARE

Progressive Blackjack bliver spillet lige som klassisk Blackjack med den væsentlige forskel, at der er en progressiv jackpot. Det vil sige, at der er en jackpot, der bare vokser sig større og større, indtil der er en, der vinder det hele. Som spiller har du dog også mulighed for at vinde mindre beløb fra puljen, hvis du har de rigtige kort. Derfor er der mange Blackjack-spillere, både på fysiske casinoer og i virtuelle – der foretrækker denne form for Blackjack frem for den klassiske.

Når du spiller Progressive Blackjack, starter du med at placere et bet på selve spillet og på eventuelle sidebets. Det vil typisk være på den progressive jackpot, men der er også mulighed for at placere et “forsikringsbet”, hvis dealeren skulle vise sig at have meget gode kort.

Derefter får både du og dealeren to kort. Dealerens ene kort er synligt, mens det andet er skjult. Du skal nu finde ud af, om du vil have flere kort for at komme så tæt på 21 som muligt, eller om du vil holde allerede nu. I Progressive Blackjack kan esset både fungere som 1 og 11, alle billedkort gælder for 10, og de øvrige kort gælder for den værdi, som der står på dem.

Mulighed for at splitte hånden op i Progressive Blackjack

Får du to virkelig gode kort fra start af, kan du vælge at dele din hånd op. Det kræver et ekstra bet, og du må kun gøre det en gang. Det giver dig dog mulighed for at få to gode hænder og gør dermed dine chancer for at vinde over dealeren meget større.

Sådan vinder du jackpotten i Progressive Blackjack

Selve Blackjack-delen af Progressive Blackjack foregår dermed præcis lige som i klassisk Blackjack. Den progressive-del af det kommer derfor først til udtryk, når spillet er slut. Der bliver det nemlig gjort op, om du har mulighed for at få en del eller hele den progressive jackpot.

For at vinde noget eller hele jackpotten skal du have et eller flere esser. Jo flere du har i samme kulør, des flere penge kan du vinde. Grunden til, at du kan have flere esser i samme kulør er, at Progressive Blackjack typisk bliver spillet med otte kortspil.

Kortene giver som følgende:

Et es giver typisk 3 dollars.

To esser, der ikke er i samme kulør, giver 15 dollars.

To esser i samme kulør, for eksempel klør, giver 50 dollars.

Tre esser, der ikke er i samme kulør, giver 200 dollars.

Tre esser, der er i samme kulør, for eksempel hjerter, giver 1000 dollars.

Fire esser, der ikke er samme kulør, giver 2000 dollars.

Får du fire esser i samme kulør, for eksempel ruder, vinder du hele jackpotten.