Home Blackjack Classic Blackjack er simpelt og sjovt

Classic Blackjack er simpelt og sjovt

4243
0
SHARE

Egentlig kunne man bare kalde Classic Blackjack for Blackjack, da dette er den originale Blackjack-version. Da der findes så mange forskellige former for Blackjack, er der dog mange casinoer, der har valgt at kalde denne version for Classic Blackjack. Det er altid en god ide, at du starter med at spille den version, inden du kaster dig over de mange varianter, der findes. På den måde er du sikker på, at de grundlæggende regler kommer til at sidde helt fast, inden du spiller de andre spil.

Regler for Classic Blackjack

I Classic Blackjack handler det om, at du skal have værdien af dine kort til at give 21. Du må som udgangspunkt få lige så mange kort, som du vil have. Kommer værdien af dine kort over 21, har du dog tabt, så det er vigtigt, at du passer på.

Du kan dog godt vinde spillet, hvis dine kort ikke giver 21. Det sker, hvis dine kort har en højere værdi end dealerens kort. I Classic Blackjack spiller du nemlig altid mod dealeren. Hvis dine kort for eksempel giver 20, mens dealerens kun giver 19, kan du dermed godt vinde uden at få blackjack.

I spillet gælder de nummererede kort for de numre, der står på dem. En to’er gælder dermed for to og så videre. Billedkortene gælder alle for 10, mens et es enten kan gælde for 1 eller 11. Du behøver ikke at tage hensyn til kulørerne, når du spiller Classic Blackjack.

Forsikring og split kan gøre det nemmere for dig at vinde

I Classic Blackjack kan du se det ene af dealerens kort. Det gør, at du i højere grad kan regne ud, om dealeren har gode kort eller ej. Hvis dealeren har et godt kort, kan du vælge at købe en forsikring i forhold til, at dealeren får blackjack. Har du en forsikring, og dealeren får blackjack, får du udbetalt dine penge 2:1.

Har du to ens kort på hånden eller to kort, der danner et par, for eksempel en konge og en dame, må du dele din hånd op i to. Det kaldes et split. Har du to esser på hånden, må du kun få et ekstra kort, når du har splittet. Ved alle de andre kort har du mulighed for at få lige så mange kort, som du vil have.

Split og forsikring er begge med til at øge din sandsynlighed for at vinde, men du har selvfølgelig også mulighed for at spille Classic Blackjack gratis, hvis du gerne bare vil spille for sjov.