Home Blackjack Få bedre kort på hånden med Blackjack Switch

Få bedre kort på hånden med Blackjack Switch

3029
0
SHARE

De fleste Blackjack-spillere har nok prøvet at sidde med en hånd, hvor de tænkte: “Hvis jeg nu bare kunne bytte det kort med det, så ville jeg have den perfekte hånd”. Men der findes rent faktisk en Blackjack-variant, hvor du har mulighed for det. Det er Blackjack Switch. Der spiller du med to hænder, hvor du har mulighed for at bytte kort mellem de to hænder. Det giver dig en stor fordel i forhold til at få gode kort, og derfor er der indført nogle ekstra regler, så dealeren stadig har en god chance for at vinde.

Reglerne er som udgangspunkt de samme i Blackjack Switch som i klassisk Blackjack. Det gælder stadig for dig om at få 21 eller komme så tæt på som muligt, og dine kort har de samme værdier som i Blackjack. Du har også stadig mulighed for at fordoble dit væddemål, hvis du har gode kort, og dealeren har dårlige kort, og du har mulighed for at lægge en forsikring, hvis dealerens synlige kort er virkelig godt.

Forskellen på klassisk Blackjack og Blackjack Switch

Men der er selvfølgelig også nogle forskelle på de to spil. Det er først og fremmest, at du har to hænder, hvor du har mulighed for at bytte kort mellem de to hænder. Det sidste kort, som du har modtaget til begge hænder, må du bytte til den anden hånd. Du må dog kun bytte den ene gang, inden du begynder at modtage kort til de to hænder.

En anden forskel er, at dealeren kigger på sine kort, inden spillet går i gang, hvis han eller hun har en 10’er, et billedkort eller et es liggende som det synlige kort. I det tilfælde kan det være, at dealeren har blackjack, og hvis det er tilfældet stopper spillet der. Medmindre du selv har blackjack, vil du miste dine penge fra start af.

En tredje forskel er, at du ikke får lige så mange penge, hvis du har blackjack som i klassisk Blackjack. I klassisk Blackjack vil du få pengene igen 3:2, mens du i Blackjack Switch får dem igen 1:1.

En fjerde vigtig forskel er, at du i Blackjack Switch kan spille på Super Match. Det er, om du tror, at du vil få et par eller flere ens kort på tværs af dine to hænder. Hvis du har en sekser på hver hånd, vil det tælle som et par og dermed give gevinst.