Home Spillemaskiner online regler Sådan er reglerne for spillemaskiner online

Sådan er reglerne for spillemaskiner online

5208
0
SHARE

På den ene side er det ikke svært for dig at sætte dig ind i reglerne for spillemaskiner online. På den anden side er der muligvis flere regler, end du tror. Der er nemlig lidt mere til spillemaskiner end bare at komme en mønt i og håbe på det bedste. Ved at kende reglerne for de forskellige spillemaskiner, kan du dermed meget nemmere finde den rigtige maskine at spille på.

Helt overordnet er der en række spillelinjer, hvor symbolerne suser rundt og falder på plads et efter et. Er der tre ens symboler på række, vandret, lodret eller diagonalt, vinder du.

Multiplier giver større gevinster

Når du skal finde ud af, om du vil spille på en spillemaskine eller ej, er det en god ide at se på, om det er en multipliermaskine. Er den multiplier, betyder det, at du får en højere gevinst, jo flere penge du spiller for.

Spil på så mange linjer du vil

I en multilinemaskine er der en række forskellige spillelinjer. Du bestemmer selv, hvor mange af linjerne du vil spille på. Du skal selvfølgelig betale et beløb per linje. I mange tilfælde har du dog selv mulighed for at styre, hvor højt det beløb skal være, da du kan styre, hvor meget de jetoner, som du spiller med, skal være værd.

Scattersymboler kan betyde større gevinster

I de fleste tilfælde vil et scattersymbol betyde, at du får en større gevinst. Det er dog ikke en del af reglerne for online spillemaskiner, at symbolerne skal føre til større gevinster. Det er bare det, som de plejer at gøre. Derfor regner mange med, at det er den eneste funktion, som de kan have.

Wildsymboler kan erstatte manglende symboler

Wildsymbolerne er lige som jokere. De kan bruges til at erstatte det symbol, som du mangler. Hvis du har to ens symboler og et wildsymbol på en række, vinder du derfor stadig. Symbolerne er dog sjældne, men det er værd at se efter, om den spillemaskine, du spiller på, har dem eller ej.

Bonusspil giver afveksling til spillet

Nogle symboler udløser et bonusspil. Det er meget forskelligt, hvordan bonusspillet er. Som regel vil du dog blive taget væk fra spillelinjerne og spille på en anden måde. Det er med til at give dig noget afveksling i forhold til spillet.

Lav selv reglerne for autospin

Autospin betyder, at spillelinjerne automatisk drejer videre. I mange tilfælde har du mulighed for at definere, hvornår autospin skal dreje videre, og hvornår den skal stoppe op og vente på, at du gør noget. Det vil typisk være, når du har fået en gevinst eller et bonusspil.