Home Slots online regler Bliv helt skarp på slots online reglerne, inden du går i gang...

Bliv helt skarp på slots online reglerne, inden du går i gang med at spille

3074
0
SHARE

Hvis du gerne vil spille slots online, bør du sætte dig ind i reglerne først. De fleste slots er meget nemme at gå til, men der er nogle regler og symboler, som det er en god idé, at du kender, inden du går i gang med at spille.

Helt overordnet er slots online reglerne, at der er en række spillelinjer. Kommer der til at være tre symboler på række, diagonalt eller horisontalt, vinder du. Hvis du da har spillet på den givne spillelinje. Du kan nemlig vælge ikke at spille på alle linjer i et spil, men det mindsker selvfølgelig også dine muligheder for at vinde.

Særlige symboler har stor betydning for spillet

Udover de symboler, der udløser en gevinst, er der også en række andre symboler, der har forskellig betydning i spillet. En af dem er bonusspilsymboler. Hvis du får tre på stribe af dem, kan du spille et bonusspil, hvor du har mulighed for at vinde flere penge, end du har i et normalt spil.

Der findes også scattersymboler. Mange tror, at de automatisk giver en højere gevinst. Det gør de da også ofte, men egentlig kan de udløse en lang række forskellige faktorer. Det er noget, der vil være defineret i reglerne for det enkelte spil.

Wildsymbolerne er det samme som jokerne i et spil kort. De kan bruges i stedet for andre symboler. Har du to ens symboler og et wildsymbol på samme linje, vil du dermed også få gevinst. Symbolerne kan dog som regel ikke bruges i stedet for bonusspilsymbolerne.

Med multiplier og multiline kan du vinde større gevinster

Hvis du spiller om penge og gerne vil øge dine chancer for at vinde, kan du gå efter maskiner med multiplier og/eller multiline. Multiplier vil sige, at du har mulighed for at mangedoble din gevinst, hvis du spiller for det maksimale beløb.

Multiline vil sige, at du har mange forskellige spillelinjer at spille på. Som nævnt styrer du selv, hvor mange linjer du vil spille på. Det er forskelligt fra slot til slot, hvor mange penge du skal spille på en linje.

I nogle tilfælde har du selv mulighed for at definere, hvor mange penge de jetoner, som du spiller på en linje, skal være værd. Det er med til at gøre, at du nemt selv kan styre, hvor mange penge du vil bruge på spillet. Reglen i forhold til gevinster er dog, at jo flere penge, du har spillet på en linje, des højere en gevinst kan du få.